Actueel

 

Welkommunicatie

Samen met Olga Leever, deschoneschrijfster.nl, heb ik een nieuwe masterclass ontwikkeld:

Welkommunicatie – helder mondeling en schriftelijke communiceren met klanten, opdrachtgevers en instanties.

Deze workshop word op donderdag 18 oktober van 13:00 uur tot 16:30 uur gehouden. U bent dan welkom op de

.

Wilt u nu alvast informatie? Neem dan contact op met mij of met Olga.

 

Mediation en Autisme

Samen met mediator Toos Bik (MTI mediation) heb ik, autismecoach, de masterclass ‘Mediation en Autisme’ in de Noordoostpolder verzorgd. De deelnemers, die allen een communicatieve functie vervullen, waren enthousiast en straalden de behoefte uit om meer kennis op te doen. Dit maakte deze training tot een groot succes.

Met levendige interacties en door praktische gespreksoefeningen, keken we samen naar hoe een gesprek kan verlopen. Door gesprekken en afspraken te visualiseren en daarin structuur aan te brengen leerden we hoe we het gesprek beter kunnen laten verlopen. Dit gaf aan de deelnemers nieuwe inzichten over hoe zij zelf in gesprekken functioneerden.

Mijn waardering is daarom zeer groot voor de deelnemers die deze moeilijkheid erkennen en dit wilden en willen oefenen. Ik hoop dat deze masterclass over de benadering van mensen met ASS een stap is naar verdere ontwikkeling, namelijk een goede benaderingswijze naar hen.

 

Bel voor informatie

Heeft u vragen mbt autisme, communicatie of wilt u iets op een rij zetten, bel dan gerust naar telefoonnummer: 0617015160

 

Masterclasses binnen HBO-ICT en (ICT) bedrijven

 

Iets over mij

Ik train mensen die via hun beroep in contact komen met uiteenlopende communicatiepatronen bij anderen. Daar naar leren kijken en er op afstemmen, geeft beter contact en energie.

Marjan de Reus - AutiReus

Masterclasses en groepstrainingen :